Webinar

Webinar nieuwe TTSEO-leidraad en echocasuïstiek

18 april 2023

De gezamenlijke Regionale Centra voor prenatale screening (verenigd in de Coöperatie Landelijk Bureau Prenatale Screening, CLBPS) organiseren een webinar over de nieuwe TTSEO-leidraad en echocasuïstiek. Tijdens deze bijscholing komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Toelichting veranderingen TTSEO-leidraad
 • Stand van zaken implementatie kwaliteitssysteem echoapparatuur
 • Echocasuïstiek

  Dit webinar is bedoeld voor echoscopisten die de prenatale screening uitvoeren.  Overige zorgverleners en belangstellenden kunnen eveneens het webinar volgen.

  Het is een interactief webinar. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen aan de sprekers.

  Alleen de toelichting op de veranderingen in de TTSEO-leidraad komt direct na afloop in een on-demand versie beschikbaar. Het deel over de echocasuïstiek niet. 

  Er zijn 2 accreditatiepunten toegekend door de BEN en de NVOG, Accreditatie is in aanvraag bij de KNOV en de V&VN. Wij houden als grens aan dat er minimaal 80% van het webinar bekeken moet zijn om de punten te krijgen.

Let op: Om ervoor te zorgen dat u zich bij de start van het webinar niet opnieuw hoeft te registreren, dient u het webinar te bekijken via hetzelfde apparaat en in dezelfde browser als waar u zich heeft aangemeld. Mocht dit niet lukken, dan kan het zijn dat u zich opnieuw moet registreren. Houd daarom voor de zekerheid bij de start van het webinar uw BEN-, BIG-nummer en AGB-code bij de hand.